KONINGSDAG 27 APRIL 2023

Op 27 april 2023 zal in het Dorpshuis van 16 uur tot 18 uur een Koningsdagborrel worden georganiseerd met zoals gebruikelijk als welkomstdrankje een glaasje oranjebitter!

 

Nieuwjaarsreceptie 2023

Op zondag 8 januari 2023 zal na 3 jaar eindelijk weer een Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden.

Alle inwoners van Nes zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje en hapje elkaar een goed nieuwjaar te wensen.

De receptie is van 15.00 uur - 17.00 uur!

 

NIEUWS

Op 26 april 2022 heeft Agnes Blokker voor al haar vrijwilligerswerk in Amstelveen en De Ronde Venen een koninklijke onderscheiding gekregen. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

KONINGSDAG 2022

Op woensdag 27 april 2022 was er weer een Koningsdagborrel van 16 uur tot 18 uur met natuurlijk oranjebitter als welkomsdrankje!

 

NIEUWS

Op woensdag 17 maart 2021 vonden in het dorpshuis de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats, dit jaar in de grote zaal in plaats van de vergaderzaal, vanwege corona. Er zijn 470 stemmen uitgebracht.


Beeldje "Koffiedrinker" is geplaatst bij het dorpshuis. Zie uitgebreidere info.


 


KONINGSDAG 2021

Op deze dag, dinsdag 27 april, zijn er helaas geen festiviteiten in Nes!

ECHTER:

De bar van Dorpshuis de Nesse is wel open tussen 16.00 en 18.00 uur.

Een mooi moment om, onder het genot van een drankje, elkaar te vertellen waar en hoe je deze dag hebt doorgebracht.

Als welkomstdrankje schenken wij onze bekende Oranjebitter!


Installatie nieuwe Dorpsraad

Op dinsdag 3 september 2019 is tijdens een bijzondere vergadering de nieuwe Dorpsraad geïnstalleerd door burgemeester Tjapko Poppens. Ook werd er afscheid genomen van de niet in de Dorpsraad terugkerende leden en kregen zij een mooi afscheidscadeau.

De nieuwe Dorpsraad bestaat uit:
Hermann Ruhe, voorzitter
Sandra Meulenbelt, vice-voorzitter
Erik van Leeuwen
Henk Jurriën

Walter Boer
Pieter Beke
Willem Plandsoen

Na sluiting van de vergadering was er een informele bijeenkomst.


Uitslag enquête caféfunctie voor Dorpshuis De Nesse

Afgelopen februari heeft het bestuur van het dorpshuis aan de Nessers gevraagd of er behoefte is aan een vaste openstelling van het dorpshuis ‘als café’. En, zo ja, of er vrijwilligers zijn voor het daarbij regelen van bar en bediening. Uit de weinige reacties (15, waarvan 5 anoniem) heeft het bestuur moeten constateren dat er hiervoor te weinig draagvlak is.

Wij danken de invullers van het enquêteformulier voor hun bijdrage en voor suggesties voor toekomstige activiteiten in het dorpshuis, waar het bestuur mee aan de slag kan.